0
clear
  • RJFDRMM Rántás Szerelhető kerékpártartó 2 Kerékpár, Összecsukható Platform Kerékpár Állvány 88lbs Terhelés, Megfelelő TEREPJÁRÓ, LAKÓKOCSI, Utánfutó(1.25-2 Receiver)
  • -20%
  • -20%
RJFDRMM Rántás Szerelhető kerékpártartó 2 Kerékpár, Összecsukható Platform Kerékpár Állvány 88lbs Terhelés, Megfelelő TEREPJÁRÓ, LAKÓKOCSI, Utánfutó(1.25-2 Receiver)

RJFDRMM Rántás Szerelhető kerékpártartó 2 Kerékpár, Összecsukható Platform Kerékpár Állvány 88lbs Terhelés, Megfelelő TEREPJÁRÓ,

HUF 22813.65

Áruk
Hozzáférhető a megrendeléshez

????【Rendkívül magas stabilitás】a sarkokban A könyök vagy hegesztett megerősített, hogy a mechanikai deformáció alkatrészek teljes stabilitást, merevséget. ????【Pótkocsi cső magassági szög design】Akadályozza a kerékpár a sag után terhelést, mert a kerékpár dönteni, ez a kialakítás lehet fenntartani egy tökéletes függőleges állapotban. ????【1.25 óra-2 óra adapter】150 mm-es hosszított kivitel, hatékonyan csökkenti a rázkódást között a vontató bár felület után a teljes betöltése, úgy, hogy a kettős ellenőrzés helyzetben van csatlakoztatva a vontató bár cső elérni egy szűk. ????【Kerékpár kompatibilitási】könnyen szállítás akár 2 kerékpár kompatibilis a 2-es horog vevő.Alkalmas a legtöbb keret méretek, formák, stílusok, beleértve a gumik, elektromos kerékpárok.Kerékpárok alacsony Y-keretek előírhatja keret adapter a jobb támogatása. ????【Könnyű telepíteni, majd állítsa be】Legtöbb alkatrész előre összeszerelt, beleértve az összeszerelést szerkezet használati utasítás, valamint az összeszerelt termék medve maximális terhelés 40 kg, (88 kg) minden kerékpár.

Tulajdonságok

A kategória legjobb ajánlatai

????【Rendkívül magas stabilitás】a sarkokban A könyök vagy hegesztett megerősített, hogy a mechanikai deformáció alkatrészek teljes stabilitást, merevséget ????【Pótkocsi cs

Please wait...